Mi a titka az igazán jó lángosnak?
Figyelt kérdés
Van ami rágós, van ami nyúlós, ami túl szárazra sült és van ami tocsog az olajban. Mitől lesz olyan a lángos, hogy se nem rágós, se nem olajos, hanem könnyű, ropogós?2010. júl. 22. 19:30
1/3 anonim válasza:
Sok és forró olajban kell sütni. Ha hodeg az olaj, akkor megszivja magát, és ha csak kevés olajban akarod sütni, akkor hiába forrósitod fel elötte, a tészta lehüti.
Ezért egy nagy edénybe sok olajat tegyél, forrósitsd fel, tedd bele a tésztát, de csak annyit, amennyi böven elfér, hogy ússzanak, és ne hütsék ki az olajat.
2/3 anonim válasza:
Meg hát az se árt ha jól ki van dolgozva a tésztája (levegősre)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindkettőt kipróbálom holnap :-)
2010. júl. 24. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!