Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz nektek a karácsonyi menü?

Mi lesz nektek a karácsonyi menü?

Figyelt kérdés
Szenteste és karácsony első és második ünnepi ebédjén
2015. dec. 19. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Szenteste én főzök.Húsleves lesz(halászlevet nem szeretjük annyira,két főre meg nem tudok abból főzni),csirkemell őzgerincformában,sült édesburgonyával,joghurtos saláltával.Desszert pedig erdélyi raffaelló.Első nap nagymámnál van családi összejövetel,ott minden van,mint egy lagziban,csomagolni is szokott nagyi.Úgyhogy este ezt esszük.Második nap anyukámnál leszünk,nem tudom mit főz.A szentesti kajából is mindig marad,tehát én csak azon az egy napon főzök.
2015. dec. 19. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Fűszeres répakrémleves petrezselmyes ricottával, vörösboros erdei gomba tartare főételnek, magvas zöldsaláta, pirított baguette szeletek zöldfűszeres kecskesajttal. A desszerten még vacillálok :)
2015. dec. 19. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Gesztenyekrémleves,Aszaltszilvás barackos baconos csirkemell szezámmagos krumplipürével,valami sült hal,zöldségköret,márványos kávés mogyoró torta. Meg szokásos sütik:) 24-e ebédre meg mákosguba,bableves.
2015. dec. 19. 14:31
 4/6 anonim válasza:
95%
Wellington belszin, passz a koret es desszert is, masnap kacsamell almas voroskaposztaval, krumligomboccal, harmadik nap toltott kaposzta
2015. dec. 19. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

Szentesete főzök csak, a többi napon rokonokhoz megyünk.

Halászlé, aszalt szilvával töltött baconbe tekert pulykamell, sült lazacfilé, majonézes krumplisaláta lesz. Sütinek mézes krémest és Ferrero golyókat készítek, anyukám pedig csinál nekünk is 1-1 rúd mákos és diós beiglit.

25-n ebédre anyósomékhoz megyünk. Ott húsleves, halászlé, töltött káposzta, rántott hús, rántott hal, töltött dagadó, kacsa, oroszkrém torta biztos lesz.

Vacsira anyukámékhoz megyünk, ő is csinál aszalt szilvás pulykamellet, sült halat, fasírtot, Wellington szarvast, Fagyi szeletet.

26-n ebédre az én nagyszüleimhez megyünk. Mama mindig csinál húslevest, vaddisznó pörköltet, kolbászos sertéskarajt, gesztenyés pulykát, óvárit, somlóit meg réteseket.

Vacsorára a férjem nagyszüleihez megyünk, nagymamája libát is szokott sütni.

2015. dec. 19. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Szenteste saláta (zöldek, vajon pirított, csilis csirkemellkockák, kis citromlé), majonézes krumplisali párizsi hallal.

25-én jön anyukám, tesóim családostól, férjem családja, akkor fasírttal-tojással töltött karaj egyben sütve, fűszervajas csirkegolyók, óvári csirkecomb. Lesz húsleves, töltött káposzra.

Süti valami gesztenyés, narancsos-csokis keksz, rumos szelet, zserbó, bejgli, nutellás pohárkrém.

2015. dec. 20. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!