Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karajból mit csináljak?

Karajból mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 09:06
 1/9 anonim válasza:
12%
Pálinkát...
2010. márc. 23. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A karaj elég száraz hús,igazából csak rántani jó.Nézz szét a mindmeggete.hu.-n,ott sok receptet találhatsz.
2010. márc. 23. 09:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is rántott húst szoktam csinálni leginkább, de van amikor csinálok tokány féleségeket is.
2010. márc. 23. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok. én megpróbáltam gombás tokánynak, de nagy kár volt érte, mert nagyon száraz volt.

viszont bakonyi gombás szeletnek,elősütve nagyon finom szokott lenni. ha akarod, leírom, hogy szoktam puhává varázsolni.

üdv.

2010. márc. 23. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

rántva is sokkal omlósabb, ha fokhagymás sós tejbe áztatod egy darabig, vagy hagymás-mustáros pácban.

üdv.

2010. márc. 23. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Palermói!?

Mi imádjuk.Csinálsz egy kicsit sürübb palacsintatésztát.Persze ne édeset.Elötte a húst megforgatod lisztbe,bele a tésztába és forró olajba kisütöd.Mikor meleg a hús akkor reszelsz rá sajtot.Egyszerüen isteni!!!!!Én mindig azt csinálok nem sima rántotthúst!!!

A lisztet ne feledd el mert akkor enm fog megtapadni rajta a tészta.És a tészta is inkább legyen egy kicsit sürübb mint higabb.

Jó étvágyat!

A.

2010. márc. 23. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyrost,brassóit is szoktam belőle csinálni.
2010. márc. 23. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Mustáros-uborkás szelet (ha még aktuális) kiklopfolod 1 kicsit a husit, megkened mustárral és tekersz bele 1 savanyú ubit majd kisütöd.
2010. márc. 23. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ebédet, de lehet vacsorát is!
2010. márc. 29. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!