Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj az, ha csak tojásfehérjéve...

Baj az, ha csak tojásfehérjével kenem be a beiglit sütés előtt?

Figyelt kérdés
A tésztához felhasználtam a sárgáját, maradt a fehérje, és nem akarok emiatt felütni mégegy tojást.

2015. dec. 13. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom csak az a jó.
2015. dec. 13. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
A receptem azt írja, hogy kenjem először a sárgájával, hagyjam megszáradni, és utána kenjem be a fehérjével.
2015. dec. 13. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
BAjnak nem baj, csak nem lesz szép márványos a teteje.
2015. dec. 13. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!