Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel helyettesíthetném a...

Mivel helyettesíthetném a cukrot, ami besűrűsíti a szörpöt?

Figyelt kérdés
Imádom a levendula szörpöt, viszont 1 kg cukor kell bele, ami 1 liter szörpbe rettenetesen sok. Helyettesíteném valamivel, ami nem ilyen káros, csak nem tudom, hogy pl. a xilit, eritrit, stevia és társai azok elérnék-e azt, hogy besűrűsödik tőle a szirup.

2015. nov. 29. 13:32
 1/1 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
Én a házicsokihoz a méz + stevia por kombót használom, de ennek a kakaóvaj az alapja, szóval nem kell sűríteni, nem tudom, mennyire lenne jó a szörphöz. Ha bekristályosodott mézet (is) használsz, akkor talán sűrűbb lesz.
2015. nov. 30. 01:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!