Fözötejszint mivel helyettesithetném hogy kb ugyanolyan izt és állagot érjek el? Inkább állagot
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 08:56
2/9 anonim válasza:
Tojássárgáját tejben jól kikeverni, picit fűszerezni.
3/9 anonim válasza:
Én tejfölt szoktam elkeverni egy kevés tejjel, plusz egy pici majonéz bele, és már kb hasonló is az íze, és az állaga is.
4/9 anonim válasza:
Miért szeretnéd helyettesíteni? Ha ételallergia miatt, akkor én a kókuszkrémet javaslom (nincs kókusz íze)
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mihez akarod, ha csak az állag miatt, akkor tejben kikevert étkezési keényítő is megteszi.
7/9 anonim válasza:
Tej + vaj (margarin) botmixerezve.
8/9 A kérdező kommentje:
Krémlevest csináltam és nem volt tejszinem! A majonézes tejfölöst probáltam nem lett rossz :D ehető :D Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 6. 18:23
9/9 anonim válasza:
majonézt levesbe??? Sajnálhatod, hogy nem tojássárgával sűrítettél. Nem a levegőbe beszéltem, nagyon finom krémes lesz tőle a habarás. Gyümölcslevesbe, sóskalevesbe is mindig ezt alkalmazom a liszt mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!