Mi a neve annak az ételnek amit wellington bélszin magyar változata?
De azért azt megjegyezném, hogy a comb nem feltétlen megfelelö ehhez, inkább szüzpecsenye vagy esetleg karaj kellene hozzá, a comb nem biztos, hogy rendesen átsül.
Wellington bélszín magyar változata???
Szakács vagyok, ez benne van a tankönyvben, így tanítják, ahogy van. Nincs "magyar változata".
Legfeljebb hozzá hasonlító étel, de a magyar konyhában nincs wellington bélszín.
Inkább úgy kellene kérdezned, hogy az "olcsó változata". Mert nyilván azért találta ki valaki, mert drága a bélszín, a s.comb meg olcsó.
De én még nem találkoztam ezzel a "változattal". És véleményem szerint a szűz valóban jobb választás, ha már a bélszínt helyettesíteni akarod.
Sertés szűzből leveles tésztával én már készítettem hasonlót, de semmiképpen nem lehet az eredeti néven nevezni, amihez sajnos még nem volt szerencsém.
A sertéscomb kimondottan rossz választás lenne.
egy szakács ismerösöm csinálta nekem egyszer és meg akarom én is csinálni
ezek szerint ő nevezte csak igy el
izre pedig hasonló volt
ettem már mind2t:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!