Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az elkészített bejlit sütés...

Az elkészített bejlit sütés előtt lehet fagyasztóba tenni, majd karácsony előtt kisütni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 21:48
1 2
 11/15 gömbicica ***** válasza:

akkkor fagyassza le!!!!

majd jó lenne, ha a kérdező be is számolna a végeredményről!!! milyen lett a lefagyasztott beiglije

-ha már igy ki lettem oktatva-

karácsony estéjére!

kösssz. Kedves Kérdező.

2015. nov. 30. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudod kedves gömbcica, december 23-a munkanap. Ahogy a 24-e is.
2015. nov. 30. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ugyan nem a kérdezö vagyok, de évek óta fagyasztok le bejglit, és senki nem vett még észre különbséget a "frisshez" képest. Én igen, de nem a bejglin, hanem magamon - sokkal kevesebb stressz volt számomra, több idöm maradt a családdal együtt lenni.
2015. nov. 30. 15:24
 14/15 anonim válasza:

A hutobol kivett bejgli mar nem fog illatozni az biztos es az ize sem olyan

Ugy hogy szerintem ha egy nappal elobb sutod az boven jo es nem kell hutobe sem tenni.

En mindig karacsony este sutok illatos a lakas es nem rohanok mindent megfozni ,de mindenki ugy csinalja ahogy neki tetszik.

2015. dec. 2. 06:19
 15/15 anonim ***** válasza:

"A hutobol kivett bejgli mar nem fog illatozni az biztos es az ize sem olyan "

EZT mivel akarnád magyarázni?

Ugyanis a hütöböl/fagyasztóból kivett bejglit ha MEGSÜTÖD, akkor ugyanúgy illatozik, mintha elözö nap állítottad volna össze. Ugyanis a fizika vonatkozik a bejglire is és az "ilaltozás" a sütés következménye, nem az összeállítás és sütés közti idöé

2015. dec. 2. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!