Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyors és egyszerű ételek?

Gyors és egyszerű ételek?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és olyan órarendem van, hogy alig egy kis idő jut az evésre, máris kell megint szaladni órára. így aztán egyre gyakoribb lett a sültkrumpli, rántotta minden formában, és a bundáskenyér. Nagyon szeretem a tojásos dolgokat, de sajnos ezeket már nagyon meguntam. Mit lehet még készíteni ami gyors és egyszerű?
2010. márc. 21. 10:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok a milánóis...

Végy egy kis olajat liszttel, lábosba, hadd szóljon... kis vöröshagyma és fokhagymakrém, majd amint már jó illata lesz, rádobsz egy fél kiló, lehetőség szerint olvadt darálthúst... addig kevered-kavarod, amíg darabokra nem hullik, és ilyen fehéres színe lesz... teljesen jóságos illatok fognak keringeni : D ha ez megvan, felhigítod annyi paradicsomlével, hogy éppcsak ellepje. Egy kisebb marék cukor, csipet gyömbér, oregano, bazsalikom, de épp csak leheletnyit... meg persze só. És amíg megcsinálod, ki is főzheted a tésztát. :D Imádom, hosszadalmasnak tűnik, pedig egyáltalán nem az. Előző nap kiveszed a húst, jól megolvad, pillanatok alatt kész.

2010. márc. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!