Anyukák, van kenyérsütőgépetek?
Néha a sütőben szoktam kenyeret sütni, sokkal jobb, mint a bolti, de annyira megdobja a villanyszámlát, hogy tényleg nem éri meg.
Gondoltam, kipróbálom a kenyérsütőgépet, de semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Szerintetek érdemes venni? Jó kenyeret lehet vele sütni? Fogyasztás szempontjából megéri?
Köszönöm, ha válaszolsz.
Én a sütőben sütöm, a villanyszámla nem feltűnő, de nálunk nagyon kevés kenyér fogy.
Nagyimnak van egy ezeréves kenyérsütőgépe odaadta, de nekünk nem jött be, de ez tényleg egy ezeréves gép.
Nekem van. Ha nincs időm vacakolni, akkor kenyérsütővel készül a kenyér. Ha van, akkor sokszor a kenyérsütő dagaszt és keleszt, utána formázom (kifli, kenyér, zsemle) és megy a villanysütőbe. Kb 2 éve alig veszünk bolti kenyeret, 1x maximum hetente.
Kenyérsütőben készült kenyérnél engem pl nem zavar, hogy szögletes, nem annyira ropogós és belesül a keverőlapát. Ezt meg kell szokni, de szerintem nagy segítség.
Rendszeresen szoktam kenyeret sütni benne, régebben sütöttem a gázsütőben is de így nem fogom a kelt tésztát kiszedni, formázni és sütőbe áttenni, csak beteszem a hozzávalókat és a kész kockakenyeret kiveszem.
Vannak kipróbált jó kenyereim, tegnap mondjuk újjal próbálkoztam és elég száraz, morzsálódós lett, ilyet többet em csinálok.
A pizzatésztát is ezzel dagasztom, simán sose keltek ekkorára a tésztáim. Gyümölcskenyeret is tervezek majd csinálni.
A fogyasztását nem tudom, a párom figyeli jobban a számlákat, gondolom szólt volna ha túl sokat fogyaszt, az olajradiátor pl. látványosat dobott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!