Malachúshoz milyen pácot javasoltok?
Olajban sütném ki utána a husit, ehhez keresnék pác ötleteket. Nem kell, hogy készen lehessen kapni, legyártom, de nem tudom milyen ízek passzolnának a malachoz.
Nem vetjük meg a csípőset, szóval írhattok nyugodtan bármit. Egyedül édes ne nagyon legyen.
Bevallom kísérletezni (fűszer nélkül sütni) annyira nem akarok, barátom szalagavatójára készítek vacsit, és úgy gondoltam, hogy mivel a többi hús (egy kivételével) olajban sül, így előző nap bekészíteném a pácot, és ezt is úgy sütném.
Sütésnél általában sertésfűszert, sót, fokhagymát (vagy granulátumot), néha egy kevés chilit vagy jalapenot illetve oregánót szoktam rátenni a húsokra. Ez barátomnak nagyon-nagyon bejön, előttem nem ette a sült húsokat.
Egyszer csináltam rendes pácot, az nagyon finom lett, de nem emlékszem az összetevőkre. Múltkor chilis-fokhagymás gyorspácot csináltam, az annyira nem jött be. De az bolti volt...
Ezért is írtam, hogy nyitott vagyok. Sőt, még azt is megfontolom, hogy mégis sütőbe dobom :)
Amúgy nem bőrös (azt hiszem... anyum vette, én meg csak holnap este megyek haza), mert barátom nem szereti. De ha igen, akkor szintén át lesz gondolva a dolog. De jelenleg szeletelve akarom elkészíteni, nem egyben.
Akkor, ha még olvassa valaki, módosítom úgy, hogy malacra mit ajánlotok receptet? :D Aztán holnap ugrik a majom a vízbe, hogy mit tudok csinálni... Bár anyum nem ellenkezett a pác miatt, szóval valószínű nem bőrös malac.
A sörben sütést arra az esetre írtam ha bőrös, mert finom ropogós lesz tőle a bőre.
66%, ha tőlem kérdezted, igen, ínyenc vagyok, de valóban vannak esetek amikor a hús valódi zamatát nem szabad elnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!