A csokoládéfondübe milyen tejszín kell?
Figyelt kérdés
Írjak mindenhol, hogy tejszín, de főző tejszín, habtejszin vagy milyet kell bele tenni?2015. nov. 1. 16:58
2/4 A kérdező kommentje:
Ez volt a tippem. Köszönöm !
2015. nov. 1. 18:20
3/4 anonim válasza:
A tejszín az habtejszín (hogy miért, azt nem tudom, mert az átlagos "habtejszín" zsírtartalma 30%, amit nem igazán lehet kemény habbá verni). A főzőtejszínt inkább felejtsd el.
4/4 anonim válasza:
3. azért, mert pontosan 30%-os zsírtartalomtól kezdve verhető habbá a tejszín. Nekem még sosem volt problémám a habtejszínnel ilyen téren.
És igen, az kell a csokifondübe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!