Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csokoládéfondübe milyen...

A csokoládéfondübe milyen tejszín kell?

Figyelt kérdés
Írjak mindenhol, hogy tejszín, de főző tejszín, habtejszin vagy milyet kell bele tenni?

2015. nov. 1. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
habtejszín
2015. nov. 1. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez volt a tippem. Köszönöm !
2015. nov. 1. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A tejszín az habtejszín (hogy miért, azt nem tudom, mert az átlagos "habtejszín" zsírtartalma 30%, amit nem igazán lehet kemény habbá verni). A főzőtejszínt inkább felejtsd el.
2015. nov. 1. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

3. azért, mert pontosan 30%-os zsírtartalomtól kezdve verhető habbá a tejszín. Nekem még sosem volt problémám a habtejszínnel ilyen téren.


És igen, az kell a csokifondübe.

2015. nov. 1. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!