Milyen lehet ez a pizza tészta?
Figyelt kérdés
Neten találtam.
Görög joghurt, só, liszt és sütőpor kell hozzá
2015. okt. 25. 20:18
1/3 anonim válasza:
A puding próbája az evés? Szerintem elég masszív de biztos jó
2/3 anonim válasza:
Egy élesztő nélküli tészta, biztosan tömörebb, mint a szokásos, kelt pizzatészta, de nem lehet rossz. Kenyér is készül így, élesztő nélkül sütőporral, akármilyen natúr joghurttal/íróval (pl ír szódás kenyér).
3/3 anonim válasza:
Érdekesen hangzik én nem biztos, hogy kipróbálnám. Tulajdonképpen ez nem is pizzatészta, ugyanis az alatt teljesen mást értünk :D
Viszont van egy bevált, tökéletes receptem. Én mindig ezt használom, szerintem nagyon szuper.Próbáld ki ha gondolod:) : 500dkg liszt, 325 ml langyos víz, egy tasak élesztőpor(7g), 2 evőkanál olíva olaj, csipet cukor, kb fél evőkanál só, oregánó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!