Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi hamburger, milyen módon?

Zgyzgy kérdése:

Házi hamburger, milyen módon?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, két alapvető irányzat létezik a témában:

az egyik szerint mindent bele kell tenni a nyers darált húsba (hagyma, mustár, ketchup, fűszerek, tojás, stb.)

A másik szerint a húspogácsát teljesen üresen kell megsütni, és a hamburger összerakásánál kell különféle szószokkal megadni az ízeket.

Ez utóbbi állítólag az autentikus hamburger, cheddar sajttal, pirított hagymával, csalamádé nélkül.

Mi legyen?


2015. okt. 8. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ohh értelek, igen igazad van. Amúgy ez ilyen hogy gyakorlat teszi a mestert.

Én többet csináltam zöldségfasírtot amúgy, mint marhát, és volt olyan recept is amiről meg sem tudták volna mondani hogy nincs benne hús.

Gyakorlásnak jó az is, ha már kezedben van a gyakorlat érzésből is menni fog :)

2015. okt. 10. 02:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!