Zgyzgy kérdése:
Házi hamburger, milyen módon?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, két alapvető irányzat létezik a témában:
az egyik szerint mindent bele kell tenni a nyers darált húsba (hagyma, mustár, ketchup, fűszerek, tojás, stb.)
A másik szerint a húspogácsát teljesen üresen kell megsütni, és a hamburger összerakásánál kell különféle szószokkal megadni az ízeket.
Ez utóbbi állítólag az autentikus hamburger, cheddar sajttal, pirított hagymával, csalamádé nélkül.
Mi legyen?
2015. okt. 8. 19:05
11/11 anonim válasza:
Ohh értelek, igen igazad van. Amúgy ez ilyen hogy gyakorlat teszi a mestert.
Én többet csináltam zöldségfasírtot amúgy, mint marhát, és volt olyan recept is amiről meg sem tudták volna mondani hogy nincs benne hús.
Gyakorlásnak jó az is, ha már kezedben van a gyakorlat érzésből is menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!