Mennyi ideig és mekkora lángon kell a sertésmájszeleteket sütni? Sütés előtt be kell áztatni valamibe? Ha igen, mennyi ideig? A szeletek milyen vastagok legyenek? Fokhagymát mikor kell rárakni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 14:14
1/3 anonim válasza:
Hirtelen kell sütni (nagy lángon) és nem sokáig. Fedő kell rá az elején.
Arra figyelj, hogy lőni fog - a legjobban akkor jársz, ha a fedőt úgy veszed le róla, hogy közben magad elé tartod. És vegyél fel egy szemüveget - nekem már volt, hogy szétmázolódott a forró zsír pont az üveg közepén. Ha nincs rajtam, most valószínűleg fél szememre vak lennék.
2/3 anonim válasza:
Olyan 1 cm-es szeletekre vágd. Ne sózd be, majd ha kész-. Forgasd bele sima liszbe, és úgy süsd közepes lángon pár percig, mindkét oldalát.Ha a vágási felület már nem véres, akkor jó.Ha kiveszed a zsiradékból, akkor füszerezed. Ha rántod, liszt, toját, morzsa, .A panir megsülésekor általában a máj is kész.Közepes láng.Jó étvégyat.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én fokhagymás tejbe áztatom, úgy három négy óráát minimum a hütőben, ettől omlós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!