1/4 acelsziv válasza:
megsütöd natúran, vagy vörösboros mártással.
2/4 anonim válasza:
Én is egyben sütném meg, pácolás után, és készítenék mellé valamilyen mártást - vörösboros, barnamártás, vagy vargányamártás. Nagyon jó hozzá a párolt körte, most úgyis szezonja van. Vagy nézz körül a neten, biztosan találsz egy csomó receptet.
3/4 anonim válasza:
A barnamártás nagyon finom, csak hosszadalmas az ekészitése:-(((
4/4 anonim válasza:
Szalonnával megspékelve megsütném, és vagy áfonyás mártással, vagy vadasmártással krumplikrokettel vagy krumplipuffanccsal tálalnám.
A lényeg, hogy a hús ne száradjon ki, omlós legyen, és jó pikáns mártás kerüljön mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!