Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kész lett a töltöttkáposztát,...

Kész lett a töltöttkáposztát, de nagyon érzik rajta a dedikált és kevésbé a bors Mit lehet vele csinálni měg? Olyan mintha nagyon sós lenne?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
dedikált?
2015. febr. 14. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Mióta kell a töltöttkáposztába delikát????
2015. febr. 14. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
miért van olyan étel, amibe kell?
2015. febr. 14. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Ha a töltöttláposztába (vagy bármi másba) ilyen szemetet teszel, mint a delikát, akkor ne csodálkozz, ha nemlesz ehetö az étel.

Tanulj meg rendesen fözni!

2015. febr. 14. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

Én soha nem teszek töltött káposztába ételízesítőt.

Ha a töltelék lett sós, azzal sajnos semmit nem tehetsz. Ha a leve, akkor hígíthatod esetleg kicsit, de akkor már a többi íz is kevésbé érződik. Esetleg tálaláskor tegyetek rá jó sok tejfölt, ha szeretitek, talán akkor kevésbé érzitek a sósságot. Sajnos hatásosabb ötletem nincs.

2015. febr. 14. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
akkor mit tesztek bele a töltött káposztába ??????? mert akkor me iztelen ha nincs benne semmi... nem ki oktatni kellene ..demindegy
2015. febr. 14. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:

mi kis füstölt húst teszünk bele + néha zsíros malac husit is

+ só, bors, babérlevél, majoranna, meg megy ugye bele hagyma

ha lassan főzöd jó féle savanyú káposztával (használat előtt átmosni!), akkor van ideje az ízeknek átjárni és jó íze lesz...nem mellesleg ezt az ételt minimum 10-12 órát, de jobb akár egy napot főzés után állni kell hagyni, majd újramelegíteni


most már nem tudsz vele csinálni semmit

2015. febr. 14. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Pici cukorral lehet a sósságon tompítani, esetleg főzz belekét 2 szem krumplit, az is sokat felszív a sóból.

vedd ki a gombócokat, úgy próbáld meg átforralni a krumplival, lassan.

ha a húsgombóc is sós, azzal sajnos nem lehet, mit kezdeni, az már úgy marad.

ha tejfölözöd, azzal is javítasz a helyzeten.

Nem lesz álmaid töltöttkáposztája, de talán ehető lesz.

2015. febr. 14. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
A töltött káposztába a darálg húshoz só-bors-paprika-fokhagyma-hagyma kell, más nem, meg természetesen a savanyú káposzta, tálalásnál meg tejföl. Ezektöl normális íze lesz, nem kell bele semmiféle müdolog.
2015. febr. 14. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi sót, borsot, pirospaprikát, vöröshagymát, egy kis fokhagymát teszünk bele, van aki még köményt és majoránnát is. A levébe mehet kis babérlevél és szemesbors, bár ezekből a savanyú káposztában is van. Na és persze a füstölt hús.


Én egyébként nem akarlak kioktatni, ízlések és pofonok. Van, aki még a rántott húst is ételízesítővel szórja meg, én meg csak olyan ételekbe rakok, amik leveszöldséggel készülnek, de abba sem mindegyikbe.

2015. febr. 14. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!