Császármorzsa ehető másnaposan vagy csak frissen?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 19:51
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy ehető, fridzsiderben tárolva minden ehető másnap.
2/5 anonim válasza:
Ha másnapra kicsit megszikkad, akkor serpenyőn melegítve egy kis vizet teszel alá, lefeded, és melegítés után olyan lesz mint frissen
4/5 vfrtom válasza:
Söt még részegen is. Másnaposan a káposztalevest vagy savanyúkruplilevest ajánlják.
5/5 anonim válasza:
Persze! Ugyanúgy mint a palacsinta, vagy az előző nap készített nokedli, és hasonlók. Ezt is felmelegíted akár lángon állandó kevergetés közben, vagy egy pillanatra sütőbe/mikróba dugod... Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!