Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tegnapi padlizsán ehető ma?

Tegnapi padlizsán ehető ma?

Figyelt kérdés
Kora este sütöttem sütőben padlizsánt egészben és bent maradt a sütőben, mert nem volt időm befejezni. Most készítettem belőle padlizsánkrémet, jó lehet még, hogy nem került hűtőbe?
2015. júl. 12. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, semmi baja nincs.
2015. júl. 12. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi!
2015. júl. 12. 12:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!