Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tapasztalt süti/torta készítők...

Tapasztalt süti/torta készítők! Segítségre lenne szükségem. Roppanós csokilap?

Figyelt kérdés
Ha tortabevonót megolvasztom és tortaformán köralakban "kidermesztem", majd ezt a lapot beteszem valahova a torta közepébe mondjuk egy lap és krém közé, akkor ez a csokilap egy éjszakai pihentetés után is roppanós marad a tortában?
2015. szept. 25. 12:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon kemény lesz.
2015. szept. 25. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!