Mi a titka a tökéletes tortakrémnek?
Első lépésként dobd ki a margarint és a pudingport. Második lépés, hogy magad készítesz bele krémet.
Ebben a receptben elkészített krémet bárhogy ízesítheted, az alap legyen ugyanaz(tehát addig a részig amíg a tojáshoz hozzáadod a vajat, utána olvasztott csoki helyett ízesítheted máshogy is)
Én is így csinálom, csak 2 csomag pudingot főzök fel 7 dl tejben. Én a rámát kristálcukorral keverem habosra és utána keverem bele a kihűlt pudingot. Azzal még tovább keverem.
Csak egyszer lett rossz, amikor a puding "bőrét" is beleraktam. Egyébként máskor nem tapasztaltam ilyen túrószerűséget.
A margarint inkább felejtsd el, és használj helyette vagy vajjal vegyitett margarint (mi a múltkor belőle komolyan mondom isteni krémet csináltunk-ugyancsak porcukorral kikeverve és Dr.Oetkeres csokipudinggal) vagy vajat használj.
Én mióta vajjal készitem a tésztákat meg kréemeket, sokkal finomabb mind. Az már persze másik kérdés hogy jóval zsirosabb igy meg minden, de a torta/tészta, az legyen finom!
Egyszerűen főzz fel tiszta habtejszínnel (nem cukrászkrémmel meg hulalával meg növényi szennyel) étcsokoládét, és kihűélés után egy kevés vaníliás cukorral verd keményre. Finom, könnyű, de mégis krémes és tartós.
Ráadásul szennytermékektől (margarin, pudingpor) mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!