Elsózott fokhagymakrémet helyre lehet hozni még valahogy?
Fokhagymakrémet készitettem ma. A recept 2 kg fokhagymához 1 kg sót ir. Igy csináltam meg de nagyon sós lett. Nem tudom mit csináljak.Lehet ha üvegben lesz késöbb nem lesz annyira sós?
Minden segitséget és tanácsot elöre is köszönök.
Igen tudom butaság és tapasztalatlanság volt. Utánna kellett volna néznem más receptnek is hogy mi az arány.
Még soha nem csináltam fokhagymakrémet az az igazság.
Persze elö fordulhat hogy a recept ami szerint csináltam el van irva.Vagy az illetö viccnek szánta akkor viszont nagyon goromba.
Fokhagymám még van a készhez biztosan nem teszek hozzá inkább ki dobom és ujat csinálok.
Köszönöm a tanácsokat.Persze saját kárán tanul az ember.
Butaság kidobni, nincs semmi baja, ráadásul a fokhagyma nagyon drága.
Higítani kell teljesen sótlan fokhagymával és tökéletes lesz.
Ezért nem szabad bedőlni minden netes receptnek...
Egyébként pedig ne dobd ki! Tedd el, és ha sült húst sütsz, akkor ezzel kend be a szeleteket! Nem kell utánna külön sózni és fokhagymát rátenni, hanem csak némi borsot, meg amit szoktál.
Meg egyéb húsételeknél is használhatod ilyen pácolási célra. Persze sose tegyél rá sokat...!
Nagyon szépen köszönöm a sok jo tanácsot a kedves szavakat.Hát igen nem is szabad mindent elhinni amit az ember a neten olvas.
A fokhagymakrém levest nagyon szeretjük és arra valoban el lehet használni.
A sült hus is jo ötlet arra is jo lesz ,viszont majd a férjemnek a lángosra csinálok külön sokkal sotlanabbat. (((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!