Sűrű kihűtött puding és krémtúró összeveréséből lesz megfelelő krém sütihez?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 11:03
2/4 anonim válasza:
A pudingot inkább vajjal szokták vagy tejszínnel habosítani, a krémtúró kicsapódhat és vizesedik is.
Az állaga sem teljesen homogén, ezért grízes is lehet tőle.
3/4 anonim válasza:
Igen, én a túrókrémet így csinálom, csak a vaníliapuding és a túró mellé egy kis vajat is teszek bele. A pudingot nem hűtöm ki teljesen, hogy ne dermedjen meg, csak annyira, hogy ne olvassza meg a vajat. A túróhoz botmixert használok, hogy homogén krémet kapjak, ne legyen grízes.
4/4 anonim válasza:
Én vajjal és mascarponéval szoktam kikeverni.
Vagy csak vajjal.
A vajat először cukorral habosra keverem. És utána keverem bele a pudingot (és a mascarponét) és tovább habosítom.
Szerintem a túróval nagyon darabos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!