Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sűrű kihűtött puding és...

Sűrű kihűtött puding és krémtúró összeveréséből lesz megfelelő krém sütihez?

Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Két szeletet hagyj nekem. :)
2015. szept. 18. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A pudingot inkább vajjal szokták vagy tejszínnel habosítani, a krémtúró kicsapódhat és vizesedik is.

Az állaga sem teljesen homogén, ezért grízes is lehet tőle.

2015. szept. 18. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én a túrókrémet így csinálom, csak a vaníliapuding és a túró mellé egy kis vajat is teszek bele. A pudingot nem hűtöm ki teljesen, hogy ne dermedjen meg, csak annyira, hogy ne olvassza meg a vajat. A túróhoz botmixert használok, hogy homogén krémet kapjak, ne legyen grízes.
2015. szept. 18. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én vajjal és mascarponéval szoktam kikeverni.

Vagy csak vajjal.

A vajat először cukorral habosra keverem. És utána keverem bele a pudingot (és a mascarponét) és tovább habosítom.

Szerintem a túróval nagyon darabos lenne.

2015. szept. 18. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!