Pudingos muffin sütése?
Figyelt kérdés
Szeretnék pudingos muffint sütni, az lenne a kérdésem, hogy a sűrű hideg puding sütés közben megmarad-e, vagy összeolvad a tésztával ?
Egy kanál tészta, egy kanál puding, befedve tésztával. Szerintetek menni fog ?
2015. máj. 27. 15:56
1/4 anonim válasza:
Én szoktam készíteni, megmarad benne. Kb fele annyi tejben főzd fel a pudingot mint általában tehát 2,5 deciben, ne fél literben.
2/4 anonim válasza:
3 dl tejben is jó lesz a puding ;) Megolvad benne a puding, de nem keveredik össze a tésztával. Szóval a még forrón eszed, akkor kicsit folyékonyabb lesz a puding, de ha hidegen akkor megköt :)
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj, szuper, nagyon köszönöm a válaszaitokat. Én is kevesebb tejre gondoltam, de így már bátran megcsinálom.
A párom kívánsága, de nem mertem csak úgy nekiállni, de így már igen :-)
2015. máj. 27. 17:07
4/4 anonim válasza:
És ha megsütnéd a muffinokat és valamivel beletöltenéd a pudingot? Úgy tuti nem lenne baj az állagával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!