Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tésztát hideg vízzel is el...

A tésztát hideg vízzel is el lehet készíteni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 20:45
 1/7 anonim válasza:
76%
nem. Főzni kell. Még azt is ami instant leveses, még azt is minimum le kell forrázni.
2015. szept. 16. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
76%
nem
2015. szept. 16. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy a recept szerinti langyos víz helyett használnál hideget, nem lesz jó a végeredmény.
2015. szept. 17. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Tésztát főzni csak forró , gyöngyöző vízben lehet.

A tészta lehűti, így az újraforrástól kell számítani a főzési időt. Ez tésztafajtánként eltérhet, de a csomagoláson általában rajta van.

Mire gondoltál a kérdéseddel ?

2015. szept. 17. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Hogyne, sőt, hideg levegővel is.
2015. szept. 20. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát elvileg ha elég sokáig hagyjuk benne a vízben de nem addig hogy szét ázzon akkor felszívja a vizet nem? Miben lesz más? Tudom hogy ez így nem működhet de miért?
2015. szept. 30. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Édes jó istenem. Én azt feltételeztem, hogy a tészta gyúrásához használt víz hőmérsékletét kérdezed.

Te egy űrlény vagy, aki még soha nem evett?

Tégy egy fazékba sárgarépát, fehérrépát, hagymát, húst, egyebeket. Önts rá vizet és várj a csodára. Szerinted lesz belőle leves? Nem.

A száraztésztát, vagy saját gyúrásút hiába áztatod, az csak szétmállik, tönkremegy ha nem csinálsz vele semmit.

Hőkezelés nélkül soha nem lesz belőle étel. Sem a kémiai, sem fizikai folyamatok nem mennek végbe az áztatással.

2015. okt. 1. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!