A tésztát hideg vízzel is el lehet készíteni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 20:45
1/7 anonim válasza:
nem. Főzni kell. Még azt is ami instant leveses, még azt is minimum le kell forrázni.
3/7 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy a recept szerinti langyos víz helyett használnál hideget, nem lesz jó a végeredmény.
4/7 anonim válasza:
Tésztát főzni csak forró , gyöngyöző vízben lehet.
A tészta lehűti, így az újraforrástól kell számítani a főzési időt. Ez tésztafajtánként eltérhet, de a csomagoláson általában rajta van.
Mire gondoltál a kérdéseddel ?
5/7 anonim válasza:
Hogyne, sőt, hideg levegővel is.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát elvileg ha elég sokáig hagyjuk benne a vízben de nem addig hogy szét ázzon akkor felszívja a vizet nem? Miben lesz más? Tudom hogy ez így nem működhet de miért?
2015. szept. 30. 20:38
7/7 anonim válasza:
Édes jó istenem. Én azt feltételeztem, hogy a tészta gyúrásához használt víz hőmérsékletét kérdezed.
Te egy űrlény vagy, aki még soha nem evett?
Tégy egy fazékba sárgarépát, fehérrépát, hagymát, húst, egyebeket. Önts rá vizet és várj a csodára. Szerinted lesz belőle leves? Nem.
A száraztésztát, vagy saját gyúrásút hiába áztatod, az csak szétmállik, tönkremegy ha nem csinálsz vele semmit.
Hőkezelés nélkül soha nem lesz belőle étel. Sem a kémiai, sem fizikai folyamatok nem mennek végbe az áztatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!