Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki keszitett mar rantott...

Valaki keszitett mar rantott agyat? (sertes agybol) Ha igen, leirna nekem is hogy kell?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A velőt megmosod, leszeded a hártyát, kiszeded belőle a szilánkokat (ha vannak). Tojás nagyságúra darabokra szeded, megsózod, (én egy kevés borsot is szoktam rá tenni). Panírozod mint a rántotthúst, és kisütöd.


Jó étvágyat

2010. márc. 13. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2010. márc. 13. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A velőt tedd bele forrásban lévő,citromos ,sós vízbe néhány percre!Hűtsd le,hideg vízben,panírozd,és süsd forró,bő olajban!
2010. márc. 13. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
100%
én csak ha megsült akkor sózom elég úgy is és szerintem nem kell előfőzni csak minél egyszerűbben!
2010. márc. 13. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!