Valaki keszitett mar rantott agyat? (sertes agybol) Ha igen, leirna nekem is hogy kell?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 10:50
1/4 anonim válasza:
A velőt megmosod, leszeded a hártyát, kiszeded belőle a szilánkokat (ha vannak). Tojás nagyságúra darabokra szeded, megsózod, (én egy kevés borsot is szoktam rá tenni). Panírozod mint a rántotthúst, és kisütöd.
Jó étvágyat
3/4 anonim válasza:
A velőt tedd bele forrásban lévő,citromos ,sós vízbe néhány percre!Hűtsd le,hideg vízben,panírozd,és süsd forró,bő olajban!
4/4 anonim válasza:
én csak ha megsült akkor sózom elég úgy is és szerintem nem kell előfőzni csak minél egyszerűbben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!