A tejszínt lehet habbá verni?
Figyelt kérdés
Nem a cukrász tejszínre gondolok, hanem a sima tejszínre, aminek nagy a zsírtartalma gondolok itt 25-35%-os tejszínekre. Ganache-t szeretnék készíteni és mindenhol tejszínt írnak habtejszín helyett, de sajnos jártam már rosszul tejszínnel (vajjá köpültem a robotgéppel). Ha van valakinek bevált tejszín márkája, amit tudna ajánlani ganache-hoz azt nagyon megköszönném.2015. szept. 8. 03:11
11/11 anonim válasza:
Minden, amit a tejszínekről tudni érdemes: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!