Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most kéne megtanulnom lángost...

Most kéne megtanulnom lángost sütni vagy majd a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Bp belvárosban vállaltam munkát és várhatóan lángos vagy pizza büfében kapok helyet. Az állásinterjún nem esett szó a munkavégzés részleteiről, vagyis nem tudom, hogy ott megtanítanak-e az ő receptjük szerint pizzát/lángost készíteni vagy már fejből kéne tudnom.
2015. szept. 1. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megfogjak mutatni, hogyan keszitsd el ... nem kell hozza tudomany.
2015. szept. 1. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Abból nem lesz gond, ha akkorra "lesz egy recept a fejedben", hogy te hogyan, miből, milyen pizzát készítesz otthon = mármint ha ezt megkérdik tőled!

A tuti viszont az lesz, amit ők mondanak, és akkor azt kizárólag csak úgy csinálhatod.

De ha valami receptet már ismersz akkorra, nem fogsz teljesen tudatlanul ott állni az első napon!!!

2015. szept. 1. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:

sztem megmutatják de azért nézz utána mert ha látják hogy nagyon esetlen vagy akkor nem nézik jó szemmel. de úgyis ráérzel majd

de tuti nem a saját recepted alapján

2015. szept. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!