Alkoholmentes sört lehet inni munkahelyen?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 20:53
1/9 anonim válasza:
Erről a managert kérdezd meg a biztonság kedvéért.
Nálunk alkoholosat is lehet.
2/9 anonim válasza:
Alkoholmentes sör?
Az valamiféle méreg?
3/9 t_GaRami_a válasza:
Én biztos nem engedném meg, hogy az alkalmazottaim alkoholmenteset igyanak. Szerintem ne játsz az állásoddal.
5/9 anonim válasza:
Ha azt nézed, hogy általában a szabály az, hogy alkoholos piát nem szabd inni akkor az alkoholmenteset ihatod. De azzal is vigyázz mert nem mindegyik teljesen alkoholmentes (0.2%, láttam már ilyet)!!!
6/9 anonim válasza:
Munkahelye válogatja. Mivel kinézetre ugyanolyan mint az alkoholos, a sörszaga is nagyjából megvan, olyan helyen biztosan nem ihatod, ahol ügyfelek is láthatnak.
Általában nem szeretik a főnökök máshol sem.
7/9 anonim válasza:
Háát.. inkább igyál meg egyet meló után, minthogy azt a vackot idd. Inkább igyál kólát, vagy valamit..
8/9 anonim válasza:
Aaa. Nem bírod ki sör nélkü, munkaidő végéig? Én inkább ezért kküldenélek el a főnököd helyében. Volt részem kiskoromban elég alkeszt látni, egyszerűen nem bírom őket elviselni, nem tehetek róla.
9/9 anonim válasza:
munkahelye válogatja! (nálunk alkoholosat is lehet, mentes nincs is a hűtőben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!