Erről a managert kérdezd meg a biztonság kedvéért.
Nálunk alkoholosat is lehet.
2015. febr. 4. 20:57
2/9 anonim válasza:
Alkoholmentes sör?
Az valamiféle méreg?
2015. febr. 4. 21:28
3/9 t_GaRami_a válasza:
Én biztos nem engedném meg, hogy az alkalmazottaim alkoholmenteset igyanak. Szerintem ne játsz az állásoddal.
2015. febr. 4. 21:45
4/9 anonim válasza:
Én kirúgnám, ha menteset inna!
2015. febr. 4. 22:00
5/9 anonim válasza:
Ha azt nézed, hogy általában a szabály az, hogy alkoholos piát nem szabd inni akkor az alkoholmenteset ihatod. De azzal is vigyázz mert nem mindegyik teljesen alkoholmentes (0.2%, láttam már ilyet)!!!
2015. febr. 4. 23:04
6/9 anonim válasza:
Munkahelye válogatja. Mivel kinézetre ugyanolyan mint az alkoholos, a sörszaga is nagyjából megvan, olyan helyen biztosan nem ihatod, ahol ügyfelek is láthatnak.
Általában nem szeretik a főnökök máshol sem.
2015. febr. 5. 00:09
7/9 anonim válasza:
Háát.. inkább igyál meg egyet meló után, minthogy azt a vackot idd. Inkább igyál kólát, vagy valamit..
2015. febr. 5. 11:10
8/9 anonim válasza:
Aaa. Nem bírod ki sör nélkü, munkaidő végéig? Én inkább ezért kküldenélek el a főnököd helyében. Volt részem kiskoromban elég alkeszt látni, egyszerűen nem bírom őket elviselni, nem tehetek róla.
2015. febr. 5. 13:18
9/9 anonim válasza:
munkahelye válogatja! (nálunk alkoholosat is lehet, mentes nincs is a hűtőben)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.