Terhesség alatt is lehet inni Karamalz alkoholmentes sört? Nem okoz gondot, ha esetleg beindítja a tejtermelődést? 21 hkm
Lehet
Én Soproni menta-lime-ot ittam a múltkor. Az orvos sem tilt el tőle. Problémamentes a terhességem is.
Egyébként vérszegény is vagyok, nem régiben, egy fél deci egri vörös bort is megittam. Nem lesz a babának semmi baja.
Van néhány kismama és anyuka aki teljesen túlaggódja a terhességet és mindent megvon magától.
Nem rég volt egy kérdés, a kismama megkérdezte,hogy ihat-e egy pohár sört. Jöttek az anyukák,hogy milyen felelőtlen stb..
Le is lettem pontozva, mert megírta,hogy az orvos is ajánlja, ha görcsei vannak a kismamának,hogy igyon egy pici konyakot. Meg ugye 1 deci minőségi vörös bor sem árt.
Nem rég volt a születésnapom, ittam vörösbort. Nem érzem magam emiatt rossz anyának..
Kérdésre válaszlva nyugodtam igyál alkoholmentes sört, nem lesz baj tőle. :)
1. vagyok
3-as: Emlékszem én is arra a kérdésre és borzalmas, hogy milyen emberek vannak. Folyamatosan csak szidni tudják a másikat, magukat pedig tiltják mindentől.
Egyébként én is le lettem pontozva de igazából nem is érdekel, mert én csak nevetek azokon az embereken.
Az anyósom boltban dolgozik, nemrégiben a pénztárban ülve egy hölgy megkérdezte tőle, hogy hol találja a Soproni menta-lime alkoholmentes sörét, mert a lánya most szült, nem volt teje és az orvosa ezt ajánlotta, hogy igya. Elvileg használt neki.
De ez szülés után volt. Szóval előtte nem indul meg a tejtermelődés a sörtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!