Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vegetáriánusnak mit grillezzünk?

Vegetáriánusnak mit grillezzünk?

Figyelt kérdés

Most először grillezünk majd, és még magunknak sincs túl sok ötlet. Viszont a vendégek között lesz egy vegetáriánus is. Mi olyat tudnánk csinálni, ami nem túl drága, mert hát feltehetőleg mindenki megkóstolná, és nem csak sima "grill zöldség"? Gondoltam a grill sajtra, de az nem annyira olcsó. És nem is tudom, mennyire jó.

Vegák, ti mit szoktatok grillezni?

2015. aug. 31. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10., de, ha nem teszik a hús mellé, illetve oda, ahol már sült hús.

Én nagyon nem bírom az ilyesmit, mindig úgy grillezünk, hogy a grill egyik fele húsos, másik fele zöldséges. Könyörgöm, hagysz 10-15 centit a kettő között és semmi baj nem lesz. Ha ott sütnék, ahol előtte hús sült, én sem enném meg.

2015. aug. 31. 19:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Almakarika!
2015. szept. 1. 02:26
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

Minden olyan zoldseget grillezhetsz ami nem esik at a rost nyilasain es kello nedvessegtartalommal rendelkezik.

Paprika, paradicsom, gomba, cukkini, tok, padlizsan, patiszon, burgonya, csoves kukorica, friss zeller, sargarepa.

2015. szept. 1. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Tárcsán sütnek, kedves utolsó ! Néha nem ártana elolvasni mások és a kérdező kommentjeit...
2015. szept. 1. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
Koszonom a kioktatast kedves nem kerdesre valaszolo hanem mas valaszoloba belekoto. Ha tarcsan akkor is ugyan azokat a zoldsegeket (je milyen erdekes).
2015. szept. 1. 13:48
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Amugy hol is van szo tarcsarol a kerdesben? Szoval 2x-esen is kotozkodo vagy kedves beszolo valaszolo :P
2015. szept. 1. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
A kerdest szokas elolvasni es arra reagalni, nem pedig a mogotte levo szofosast. Engem nem erdekel, hogy mas mit valaszolt ... en a kerdesre szoktam bocsika.
2015. szept. 1. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom ki kötözködik háromszor egymás után...Amúgy a szabályzatot is érdemes lenne elovasnod.

Én már korábban válaszoltam a kérdésre, méghozzá hasznosan.

Mellesleg ízléstelen dolog mások válaszait "szófosásnak" titulálni.

2015. szept. 1. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!