Túrótortarecept, olyan aminek a túróba nem kell margarin?
Figyelt kérdés
Szeretnék olyan receptet,aminél a túróba nem kell semmi vaj,margarin féle.Olyasmit szeretnék,mint a fagyasztott ribizlis túrótorta :) ,abban sztem nincs.Már próbálatam egy olyat,ahol :túró,joghurt,zselatin,tejszín,cukor volt benne,de ez sajnos nem lett elég kemény,konkrétan szinte folyt.És a túró is darabos maradt,pedig mixerrel kevertem ki.Segítsetek,hogy csináljam! :S Előre is köszi mindenkinek!2010. márc. 10. 19:36
1/3 anonim válasza:
A hétvégén olyan túróspitét sütöttem, ahol a töltelékbe mascarponét kevertem. Végül is vaj-helyettesként tutifinom!
2/3 anonim válasza:
itt keresgélj, olvasgass , nagyon jó oldal
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Azon a túrós oldalon megtaláltam azt a receptet is amit írtam,hogy kipróbáltam,de sajnos nem vált be :( Egyéb esetleg?
2010. márc. 13. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!