Az gáz, ha 24 évesen még nem tudok főzni? Csak rántottát, bundáskenyeret, virslit, meg ilyen halálegyszerű dolgokat tudok megcsinálni. Persze szeretnék megtanulni, csak eddig nem úgy jött ki a lépés.24/L
Szerintem manapság csak az nem tud főzni, aki nem akar, vagy még sosem próbálta. Vagy tényleg kétbalkezes hozzá, mert ilyen is van. :)
Én azt szoktam mondani, hogy főzni nem tudni kell, hanem akarni. Ha csinálod, menni fog. Annyi receptet lehet már találni, tök egyszerűtől a bonyolultig, részletesen, képekkel. Szerintem csak az a baj, hogy még nem próbáltad. Én is úgy tartom magamról, hogy nem annyira tudok. Recept nélkül nem sok mindent tudok elkészíteni, általában átfutok a recepten előtte. Pont azért, mert én is még anyu főztjét eszem, és nem főzök olyan gyakran, hogy menjen magától rutinból. Viszont recept ide vagy oda, finom és változatos dolgokat tudok készíteni. Kérdeztem már meg a párom, hogy szerinte tudok-e. Azt mondta, igen.
Egyáltalán nem nehéz, csak fogj meg egy egyszerű receptet, állj neki, és hidd el, te is meg fogod tudni csinálni. Mindenki az egyszerűbb ételekkel kezdi. Hajrá!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!