Rétesalma hasznosítása?
LE tudod fagyasztani: felaprítod olyan formára, ahogy késöbb fel akarod használni és akkora adagokat teszel egy-egy csomagba, amit egyszerre felhasználsz.
Amikor kell, akkor csak annyira engedteted ki, hogy leütve a zacskót az asztallapra szétváljanak az alamdarabok, és úgy félfagyosan teszed az ételbe. Még a tésztákat sem áztatja el, ha utána azonnal sütöd.
Sok éve csinálom így, bevált módszer.
Nekem nagyon ízlett, de én több csokit tettem bele és kevesebb vizet és pudingport:)
Köszi szépen.
Első.Kipróbálom a fagyasztást,bár azt hittem, almát nem lehet.Nem nagyon jön be a fagyasztott gyümölcs.
Régebben reszelgettem, üvegbe,tartósítóval,de mikor pár megromlott, abbahagytam.
2. nagyon jó ötlet, kipróbálom.Köszi.
Néhány éve így rakom el, annyi eltéréssel, hogy nem méricskélem, csak kb. Nagyon bevált, nem romlik és évekig eláll. Ha fel akarod használni, kinyomkodod, és a cukrozasnál vedd figyelembe, hogy szirupbn volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!