Régi kacatok hasznosítása? (fontos)
Figyelt kérdés
Találtam a padláson pár félig meddig kibelezett pc-t és arra jutottam, hogy kirakok belőle egy egészet és beüzemelem. Nos, az a helyzet, hogy miután összeraktam, nem hajlandó semmit csinálni.
Én a videókártyára gyanakszom, mivel a foglalatba se akart rendesen bemenni. Egy Asrock G31M-S alaplapról van szó és egy Gforce nv mx4000 64 mb-os 32 bites ddr tv vidikártyáról. Miután bekapcsolom, látszólag minden megy, de a monitoromon nem jelenik meg semmi. Valami zseni, vagy legalábbis nálam okosabb ember kisegíthetne ebben a dologban.
Köszönöm előre is!: )
2014. febr. 22. 21:47
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit, ha tényleg a videókártya a problémás, akkor ha vennék egy [link] ilyet, azzal működne vajon?
2014. febr. 22. 21:48
2/4 anonim válasza:
Szerintem az az MX4000 igazából egy MX400 akar lenni.
4/4 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy mire használnád a gépet?
Nincs egy másik videókártyád, vagy a havernak amivel le tudnád tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!