Muffin sütéshez feltétlenül szükség van "muffin sütő tepsire"? Nem elég ha azokba a papír formákba beleteszem a tésztát és azt egy sima sütőlapon a sütőbe teszem? Nem ég el?
Szerintem szükséges... próbálkoztam már ugy hogy csak simán a papírba adagoltam, de néhány perc után szétfolyt. ( dupla paiprt használtam de nem sikerült)
Viszont torta formába sütettem "muffint"... vagy inkább muffin-tortát, kicsit tovább sül, de ugyanolyan finom (:
Egyébként azt hiszem, hogy megéri beszerezni egy tepsit (:
sziasztok! én heti gyakoriságú muffinsütő vagyok, az én receptem 24 db-os. van egy muffintepsim, 12 db-os 800 ft
volt. mindig teszek bele papírkapszlit, mert hiába kenegettem akármivel, mindig beleragadt.3/4-ig töltöm,kb
25percig sütöm és vizes konyharuhára teszem a tepsit.kb. 5 perc múlva villával átemelem a sütiket egy tálra és már jöhet is második adag. a vizes ruhaától az alján pára keletkezik és gyönyörűen elengedi a sütit.
a második adag mindig púposabb lesz, biztosan azért, mert tovább dolgozik a sütőpor.
kaptam 12 db szilikon muffinformát, de azt nem szeretem,nekem papírral muffin a muffin.
üdv.
nyugodtan, hA nem túl folyós
tegyél alájuk eg ysütőpapírt a tepsibe!
szilikon különálló formák!
Jysk, Mööbelix
érdemes venni, mindenfélét le is fagyaszthatsz benne külön-külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!