Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyummal kifogytunk az ötletbő...

Anyummal kifogytunk az ötletből hogy mit főzzünk! Ajáljatok pár finom ételt amit megcsinálhatnánk? Ha lehet küldjetek már linket is az étel receptéről köszi :D!

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 17:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Minden féle étel jöhet :D
2010. márc. 9. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ilyen esetben én mindig felnézek a mindmegette.hu-ra és körülnézek :)

de ötletnek pl.: rakott krumpli, rizses-hús, gulyás leves-palacsinta, lepcsánka, paprikás csirke nokedlivel, borsó leves-egybe fasírt krumplipüré, húsos palacsinta francia salátával

hú de éhes lettem :)

ezek az én kedvenceim ;)

remélem tudtam segíteni!

jó étvágyat!

2010. márc. 9. 17:52
 3/9 anonim válasza:
Nézzétek meg a mindmegette.hu-t vagy a serpenyo.hu-t, én is onnan szoktam ötleteket meríteni. Holnap fokhagyma krémlevest fogok főzni. Másodiknak pedig tarhonyáshúst. Jó étvágyat!
2010. márc. 9. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:

SONKÁS, SAJTOS SÜLT TÉSZTA

Hozzávalók:

1 csomag makaroni tészta

20 dkg Ementáli v. Trappista sajt

20 dkg gépsonka

2 doboz tejföl

A tésztát bő, forralt sós vízben kifőzzük (tegyünk bele 1-2 ek. olajat, hogy ne ragadjon össze a tészta), közben a gépsonkát - mint a hagymát - apróra felvágjuk, a sajtot lereszeljük.

A kifőtt tészta felét beleborítjuk a tepsibe.

Rátesszük a szeletelt gépsonka felét, majd rászórjuk a reszelt sajt felét.

Ezután megismételjük ezt a műveletet a maradék tésztával, gépsonkával, reszelt sajttal. Végül a tetejére 2 doboz tejfölt rásimítunk.

Betesszük a sütőbe (180 fok), és kb. 30-35 perc múlva kivehetjük. (Akkor van készen, amikor a teteje olyan, mint a rakott burgonyáé.) Felkockázva tálaljuk.

2010. márc. 9. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ezt fogom megcsinálni hétvégén:

[link]

2010. márc. 9. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:

noSalty.hu !!!!!

nagyon klassz oldal!

2010. márc. 9. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:

töltött paprika, túrós/lekváros derelye, túrógombóc, szilvásgombóc, sztrapacska, sertéspörkölt nokedlivel, rakott savanyúkáposzta, rakott krumpli, székelykáposzta, főzelékek (krumpli, zöldborsó, kelkáposzta, zöldbab, paradicsomos bab, spenót, sóska, stb.) fasírt rizzsel, rizseshús, tarhonyáshús, levesek (gulyás, krumpli, vegyes zöldség, hagyma, fokhagymakrém, zöldborsó, zöldbab, palóc, hús, tojás, rántott, karfiol, karalábé, brokkolikrém, paradicsom, húsgombóc, májgombóc, krumpligombóc stb.), túróscsusza, lecsó, vadasmarha zsemlegombóccal, rántott hús, töltött csirke, töltött dagadó, göngyölt csirkemell, csirkemell dubarry módra, stb.stb.

Remélem, találsz közte fogadra valót :=)

2010. márc. 9. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
nálunk a mai menü paradicsomleves és tepertős pogácsa. a pogi még sül, de ilyen későn is nekiállok sütni, mert nagyon nagyon szeretjük. :D
2010. márc. 9. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
[link] nagyon jó oldal megéri megnézni :)
2010. márc. 9. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!