Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy 97 fős lakodalomra főzök....

Egy 97 fős lakodalomra főzök. Mennyi hús és zöldséget vegyek?

Figyelt kérdés
Van hozzá nagy fazekam is meg minden csak mennyi hú és zöldség kell

2015. aug. 17. 09:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt itt kell megkérdezned neki se kezdj.
2015. aug. 17. 21:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Látod minden ezt írtuk, egyedül nem megy.Komoly szervezőmunka, csapatmunka, főnök, aki mindenkit irányít.

Nálunk termoszkocsikat szoktak bérelni a hűtéshez, 1-2 háztartási hűtő nem elég.

Gondolkodj erősen el, mielőtt bevállalod.

2015. aug. 18. 09:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy dolgoztál konyhán, de ott nem egyedül főzöl 100 emberre, hanem egy csapattal, vannak kézilányok akik a zöldséget pucolják, vágják. Se a rántotthús, se húsleves nem 10 perces mutatvány. Meg egy konyhán ipari tűzhelyek vannak, nem a háztáji.
2015. aug. 19. 16:31
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez a "dolgoztam konyhán" és a feltett kérdés együtt nekem nagyon-nagyon azt sugallja, hogy azon a konyhán ő volt a konyhalány.

Vagyis kiadták neki, hogy ezt a mennyiségű zöldséget, krumplit, hagymát pucold meg... persze attól még főzni tudhat, de az arányokkal bizony komoly gondok lesznek képzett szakács és egyéb segítség nélkül, 100 főnél...

2015. aug. 20. 07:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget egyeseknek! Végül vettem kettő kis gázzsámolyt és kettő 100literes fazekat. Béreltünk ki ipari hűtőt és nem egyedül főztem. Ott volt mamám,anyám,apám,keresztszülők és segítettek. A menü pedig tyúkhúsleves és csirke pörkölt volt hozzá főtt krumpli. A másik "menü" pedig tyúkhúsleves volt rántott hússal. Nem kellet szervező elég volt kiszámolni kb.egy emberre az adagot és a kellő alapanyagokat megvenni.
2015. aug. 21. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ügyes voltál!

Huh.... azért nem kis munka lehetett A-Z-ig mindent megcsinálni! Én már azt is soknak találom, amikor a nagyétkű családomnak 13 főre főzök. :)

2015. aug. 21. 21:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma végeztünk a főzéssel és holnap lesz a nagy nap. Rendesen elfáradtam. Kb. 10 órát főztünk. El is fáradtunk,de legalább nem sültünk meg mert hűvöskés idő volt
2015. aug. 21. 23:55
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Én vendégként nem örülnék neki, hogy egy lakodalomban másnapos rántott húst kapnék...
2015. aug. 23. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is csak gratulálni tudok, hogy a nehézségek ellenére megoldottad és belevágtál.

Remélem, hogy a lakodalom is nehézségek nélkül, jól sikeredett.

( csak nem te voltál a boldog menyasszony ? :))

2015. aug. 24. 08:12
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

Hogy lenne már Ő a menyasszony?

Az emberek errefelé nincs agya?!

2015. aug. 24. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!