Habtejszínt összekeverhetek Hulala-val?
Figyelt kérdés
Holnap szeretnék süteményt vinni ismerősöknek (hűtőtáskában). Ellenzem a hulalát, mert semmi természetes nincsen benne, a sima habtejszín viszont összeesne. Habfixálót nem vettem. Ha felverés előtt összekeverem a hulalát és a habtejszínt fele-fele arányban, akkor tartósabb lesz, vagy maradjak csak a hulalánál? :D2015. aug. 16. 14:27
1/3 anonim 



válasza:





Nem esik össze a habtejszín, ezt honnan vetted? Felverés előtt be kell hűteni, majd 2 perc alatt felvered, és a hűtőtáskában semmi baja nem lesz.
Én mindig habtejszínt rakok a tortákba, rá is díszítésnek, és akár 3-4 napig is szép, tartja a formáját amíg a torta el nem fogy.
2/3 anonim 



válasza:





Fúj, ne csináld. Tudod, hogy műanyag, mégis képes lennél használni? Maradj a tejszínnél, jó alaposan verd fel, kicsit össze fog esni, igen, de legalább emberi fogyasztásra alkalmas lesz. A habfixálót is hülyeségnek tartom, nyolcezer forintos kilóáron cukor, keményítő és némi foszfát keveréke. Inkább a lottyadt tejszínhab! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Megkésve bár, de köszönöm a válaszokat. 100%-ban hulalával csináltam, bár ellenzem...
Féltem, hogy az egy órás úton a buszon túl sokat zötykölődik, és teljesen összeesik.
Itthoni használatra nem szoktam venni,d e most az utaztatás miatt tartottam tőle, hogy összeesik.
2015. aug. 21. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!