Milyen édességet tudnék csinálni Hulala tejszínből?
Figyelt kérdés
Valami könnyen elkészíthetőre gondoltam,van még babapiskóta is.2015. júl. 28. 17:45
2/3 anonim válasza:
Inkább dobd ki azt a műanyaggal teli hulladékot, amit amúgy NEM tejszín, hanem növényi készítmény tele stabilizátorral meg E-vel meg cukorral...
Vegyél egy csomag normális habtejszínt, na abból már lehet valamit.
Amúgy pl. babapiskóta + tejszín gyümölccsel ízesítve esetleg csokival megszórva. A tejszínt ha felforralod ízesítheted a gyümölcs levével. Naranccsal, citrommal nagyon finom, de akár barackkal is jó.
3/3 anonim válasza:
A hulala nem tejszín, növényi habalap. Azért szeretik, mert nagyon keményre fel lehet verni, de szerintem borzalmas műanyag íze van.
Vegyél inkább habtejszínt és tegyél bele habfixálót.
Én citromtortát csinálnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!