Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amerikában mit tudnék a...

Amerikában mit tudnék a hulala helyett venni?

Figyelt kérdés
Sütit akarok sütni, de az itteni boltokban nem láttam Hulalát, itt hogy hívják?

2015. júl. 6. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Cream. :)

Én a Philadelphiát venném.

2015. júl. 6. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van heavy vagy double cream, ami habtejszín gyakorlatilag.
2015. júl. 6. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
anyu is ezzel a hulala habbal volt ki, mikor jottek latogaba es sutni akart sutemenyt, hogy olyat hol tud venni. eloszor nem akartam neki megmondani mert odahaza is ruhelltem azt a habot, de egyik este elmentunk egyutt bevasarolni es a tejtermekes sorokat vizslatta hogy hatha meglatja, vegulis megmutattam neki. Fura hogy a legtobb magyar ezt keresi elsokent Amerikaban :)
2015. júl. 9. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem feltétlenül hulala kell, hanem valami ami olyan mint ez :) Sajttortát akarok csinálni, sütés nélküli nutellásat, és abba nagyon kellene nekem, de nem igazán találok :) De köszönöm a válaszokat
2015. júl. 11. 02:11
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

De miért kell bele Hulala??? Az csak egy szenny késztermék, tele van tartósítóval, stabilizátorral meg hozzáadott cukorral, míg ha veszel egy habtejszínt nem csak az íze természetesen finomabb, de nem fogyasztasz el vele egy rakat szart sem...

Lásd: Hulala:

"Víz, hidrogénezett növényi zsíiradék (26%), cukor (11%), tejfehérje, stabilizátor: szorbitol szirup (E420ii), hidroxipropil cellulóz (E463). Emulgeáló szerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono és diacetil tartársav észterei (E472e) szója lecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav észterei (E472b), só, aroma, színezék: béta-karotén (E160a)

Allergének

Nátrium-kazeinát, szója lecitin. "

Habtejszín:

"Tejszín, Sovány tejpor, karragén"

allergén nincs benne...

A büdös életben nem fogom megérteni, hogy miért választja valaki a fent említett ipari hulladékot inkább a természetes alapanyag helyett...

Bár habtejszín és habtejszín között is van különbség, az OKÉ! és a Milli pl. szintén tele van szarral (bár korántsem annyival mint a Hulala), amit érdemes venni az a Meggle vagy Parmalat, ezek mindenféle E-mentesek.

2015. júl. 11. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!