Amerikában mit tudnék a hulala helyett venni?
Cream. :)
Én a Philadelphiát venném.
De miért kell bele Hulala??? Az csak egy szenny késztermék, tele van tartósítóval, stabilizátorral meg hozzáadott cukorral, míg ha veszel egy habtejszínt nem csak az íze természetesen finomabb, de nem fogyasztasz el vele egy rakat szart sem...
Lásd: Hulala:
"Víz, hidrogénezett növényi zsíiradék (26%), cukor (11%), tejfehérje, stabilizátor: szorbitol szirup (E420ii), hidroxipropil cellulóz (E463). Emulgeáló szerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono és diacetil tartársav észterei (E472e) szója lecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav észterei (E472b), só, aroma, színezék: béta-karotén (E160a)
Allergének
Nátrium-kazeinát, szója lecitin. "
Habtejszín:
"Tejszín, Sovány tejpor, karragén"
allergén nincs benne...
A büdös életben nem fogom megérteni, hogy miért választja valaki a fent említett ipari hulladékot inkább a természetes alapanyag helyett...
Bár habtejszín és habtejszín között is van különbség, az OKÉ! és a Milli pl. szintén tele van szarral (bár korántsem annyival mint a Hulala), amit érdemes venni az a Meggle vagy Parmalat, ezek mindenféle E-mentesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!