Milyen ételeket főztök ebben a melegben?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 20:15
1/13 anonim 

válasza:

Változó, mikor mire van kedvem, vagy pénzem. Ma például töltött csirke volt, sült burgonyával és hideg barack leves, desszertnek meg csináltam egy kis almás rétest.
2/13 anonim 

válasza:

Semmit. étteremben eszek most az időjárás miatt. Ott meg csak szinte csak egy tál ételt. Aztán irány fagyizó.
3/13 anonim 

válasza:

Ma pl zöldborsólevest és szilvásgombócot
4/13 anonim 

válasza:

Gyümölcslevest és lecsót főztem.
6/13 anonim 

válasza:

Lecsó vagy hirtelensült husik, amivel nem fűtöm túl sokáig a lakást.
7/13 anonim 

válasza:

Mivel a melóhelyen megszoktam az állandó 44-45 fokos levegőt, így bármit.
8/13 anonim 

válasza:

Lecsó
Túrógombóc
Paradicsomos húsgombóc
Resztelt máj
9/13 anonim 

válasza:

Bármit, amihez nem kell a sütő ... :)A leveseket is mellőzöm, egyszerű egytálételek,vagy valami frissensült gyömölcsmártással, vagy valamilyen szósszal, főzelékkel ( vadas, gomba, paradicsom, spenót, tökfélék stb. )és amihez passzol sok-sok vegyes friss saláta,desszert gyömölcs, fagyi.
10/13 anonim 

válasza:

Amihez épp kedvünk van :)
Volt mostanában grillsajt sok-sok zöldsalátával, erdei gomba barna mártásban tört krumplival, pesztós spaghetti koktélparadicsommal és parmezánnal, tejszínes zöldségleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!