Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a jobb? Fontos!

Melyik a jobb? Fontos!

Figyelt kérdés

PIZZÁS CSIGA!

Melyik a jobb recept fontos kérlek segíts :)Melyiket alkalmazzam?



2.8 dkg élesztő

50 dkg liszt

1 púpos evőkanál tejföl

1 evőkanál olaj

2,4 dl víz

2 kiskanál só

1 kiskanál cukor



0,5 kg liszt,

2,5-3 dl tej

2 tojás sárgája

5 dkg margarin

kevés cukor

3 dkg élesztő


2010. márc. 9. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Te igazán kitartó vagy,nagyon szeretheted a pizzás csigát
2010. márc. 9. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
:D az biztos,csak tudod most csinálom majd elsőnek a barátomnak szeretek sütkérezni csak félek ezt el ne rontsam mert ez egy isteni csemege.....:)
2010. márc. 9. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első jobbnak tűnik. :D
2010. márc. 9. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Kösziíii :D


Várom a többiek válaszát is :)

2010. márc. 9. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!


Eléggé egyformák. A liszt ugyanannyi, az egyikbe tejföl, olaj és víz kell, a másikba meg tej, és margarin. Szóval a zsíradék és folyékony hozzávalók kb megfelelnek egymásnak.

Nekem a 2. jobban tetszik, mert tojás is megy bele. Szebb lesz a tészta színe a tojás miatt, és talán lazább is lesz a szerkezete.


Üdv!


ui.: Nem akarok tudálékos lenni, de ugye tudod, hogy kelt tésztánál az élesztőt édes, langyos (nem meleg) tejben meg kell futtatni. Ezért is inkább a 2. a nyerőbb nekem.

2010. márc. 9. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm szépem akkor az lesz :)
2010. márc. 9. 18:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!