Tupperware termékeknek mi a lényege? Tényleg annyira jók? Érdemes befektetni vagy ez is csak egy 3 napig tartó csoda, aztán kiderül, hogy mégsem a legegészségesebb. Aki használja miért van vele megelégedve?
Hogy jön az egészség egy konyhai eszközhöz? Mi egészséges lehet egy zöldséghámozóban, vagy egy nokedli szaggatóban?:D
Nem használok ugyan, de vannak jó termékei.
Nekünk van néhány tuppervare cucc.
Nem egészségről szól sztem.
Pl spagetti csipeszünk is van. Bár én kézzel szeretem szedni! :-D
Van a Maxi Mix is,ami jól jön,ha pudingot készítesz,és csomómenteset akarsz könnyen. Vagy valamit összeráznál,felvernél.
Volt tortára ilyen mintanyomó. Habot beleteszed,és nyomod.
Van hámozónk is többféle. Hasznos! Gyorsabba pucolás sokkal.
Vannak kisebb nagyobb fedeles tárolók.
Egy reszelő.
Egy annyira jól lezárható,és nehezen kinyitható fél literes tároló,amiben utazásra csomagolhatsz kaját ha csapkodod,és fejjellábbal utazik sem nyillik ki,és folyik belőle semmi.
Apró kiegészítők csupán,amiket használunk. Semmi különleges,de hasznosak. Lehet mások is gyártanak iyleket,de bemutató után vásároltunk.
De mint köztudott ha műanyagot zsír vagy olaj ér nehezen elmosható. Ezek pedig műanyag termékek.
Én a Vacsít szeretem. Üveg tárolói vannak,és légmentesen zárható levegőkiszívőval a cuccok.
Emellett vannak légmentesen záró zacskóik is. Elég jó minőségűek! Rengetegszer használhatod azokat. Húsokat,zöldségeket,gyümölcsöket fagyaszthatsz le bennük légmentes csomagolásban.
Edénynek pedig a Zeptert használjuk. Minőségi Orvosi acélból készülnek.
Szemléltetésképp. Ha pl veszel egy banánt,és hűtőbe teszed egy hét múlva olyan barna és túlérett lesz,hogy csak na. De ha légmentesen elzárod,akk 1 hét múlva is lényegében sárga simán érett marad a cucc. Ezt jelenti a minőség.
Egyedüli szépsége számomra a tupeprvarenak,hogy rengeteg kiegészítőt megvehetsz egy helyen,és ott az utazó kajahordó,amiből nem folyik ki semmi,ha erőszakolod sem.
Nyitása egyszerű,de mégsem. Közepére nyomást kell kifejteni,és a szélénél közben felfeszíteni. Gyakorolni kell,vagy könnyen kibríthatod nyitáskor a kaját. :-)
Vacsy. Bocsi elírtam.
Vacsy termékeket használunk zsíros,vagy légmentes tárolásra. Fagyasztásra. Ugyanis így nehezen szárad ki az élelmiszer. Nem éri levegő,ami megint lassítja a romlást.
Én műanyag tárolókat vennék,ha száraz tárolásra keresek valamit. Egyébként viszont a porcelán,üveg és fém a nyerő.
Van néhány szilikon sütőformánk is. És nyújtó is,amibe meleg vagy hidegvizet lehet tölteni. Nyújtólap is van,amin fel vannak tüntetve méretek. De ez mind műanyag. Nehéz elmosni olajos,zsíros munka után!
Vacsyhoz oldal.
8as ne legyél hülye, speciális nyitási módja van, közepén rányomsz és egyidőben a meg át áhított részen emelés fel a tetejét.
Gyerekzàr kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!