Mi a csoda van ezzel a Norbi (update1) liszttel?
Tavasz, kajareformok, mittudomén... feltankoltam csodalisztekkel, ma a Norbisat próbáltam ki. Kenyeret sütöttem belőle, először is picit nehéz volt a tésztával dolgozni, aztán csak úgy tessék-lássék módon kelt meg. Mondom mindegy, most már csak kisütöm, utána még mindig ki lehet dobni. Kisült, ronda volt és igen büdi :D de komolyan, semmi fincsi kenyérillet, csak némi kelttésztás szag... sírva nevettünk rajta, aztán én mint legmerészebb, meg is kóstoltam, hadd nevessünk még jobban és akkor jött a teljes döbbenet: olyan finom ízű kenyeret én még soha nem ettem. Nem túlzok, úgy felfaltuk, hogy kihűlni sem maradt ideje, csak úgy megvajazva, minden más nélkül.
Szóval a kérdésem, hogy más is "megjárta" ezzel a liszttel így? Mert kis híja volt, hogy ki nem dobtam sütés előtt, de még sütés után is... mindig erre a ronda, büdi, de nagyon finom dologra számítsak, vagy..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!