Ez szerintetek jó kis recept?
Figyelt kérdés
Pizzása csiga recept kéne nekem
valahol írja a net
hogy kell bele tojás,meg tej is.
Nekem ez a recept nézett ki a legjobban ez jó?
2.8 dkg élesztő
50 dkg liszt
1 púpos evőkanál tejföl
1 evőkanál olaj
2,4 dl víz
2 kiskanál só
1 kiskanál cukor
Vagy esetleg tudtok jobban?:)
Kérlek asegítsetek :)
2010. márc. 8. 10:42
1/7 anonim válasza:
szerintem jó. sima kelttészta recept, a tölteléknek meg készítenék egy paradicsomos, olaszos szószt kukoricával, gombával vagy sonkával, tetejére sajt.
szósz: pardadicsopüré, fokhagyma, bazsalikom, só, cukor, bors
2/7 anonim válasza:
50 dkg liszthez elég 2.5 dkg élesztő is..,tejfől az tök felesleges!A pizzaszósz meg lehet 2 db kisebb pari+egy kis parikonzerv,+fokhagyma+fűszer<- ezt az egészet összeturmixolod és még tehetsz bele sonkaszeleteket és sajttal is megszórhatod,feltekered és felvágod,sütés és kész!:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Akkor nem kell bele tojás stb...? :) csak biztosra akarok menni mert most csinálom majd elsőnek :)
2010. márc. 8. 12:10
4/7 anonim válasza:
tojás nem kell bele,a tejbe futasd fel az élesztőt!
5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg bocsánat merint a kérdéseért de mi lessz ha tojást teszek bele azaz 2 tojás sárgáját?mert úgy is láttam receptem. segíts :)
2010. márc. 8. 17:59
6/7 A kérdező kommentje:
*megint
*kérdéseért
2010. márc. 8. 17:59
7/7 A kérdező kommentje:
*kérdésért xD
2010. márc. 8. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!