Mennyivel egészségesebb (és fogyókúra szempontjából jobb), ha olaj helyett grillen készül minden ami lehet?
Üdv
Napok óta rávagyok kattanva a kerámia grill serpenyőre,és kiváncsi vagyok,mert kb 4 napja még a reggeli tojás + gombához se ment el 1 csepp olajsem.
Fogyókúra = megszabadulni az összegyűlt hájtól, zsírtól.
Vagyis minél kevesebbet viszel be a kajálásod során ebből a fajta kajából (zsír!), annál kevesebbet kell ledolgoznod!
Kamionozok és hát csak gyors kaják meg nem egészségesek fértek lényegében bele,egy 8kg-t szeretnék közben leadni.
Ezért standard reggelim : 1 szelet csukafilé (fokhagymás ,borsos pácban állva 2 napot) a grillen :) mellé 2 gomba a grillen,1-1 paradicsom meg saláta keverék.
Ez a grill fajtájától függ, ha szenes grill, ahol lecsöpög a zsiradék és elég, az kifejezetten hátrányos - az olaj égésekor rákkeltő anyagok keletkeznek, amit a grillezéskor egyrészt be is lélegzel ilyen esetben, másrészt meg is eszed, mert ennek a füstjében sül.
Ha nem csöpög, akkor jó, mindenesetre sokkal jobb, mint olajban sütni. De sima sütőben, serpenyőben is el lehet mindent készíteni olajmentesen!
Ott téved az első, hogy nem a bevitt zsírból lesz az emberen zsír, hanem a szénhidrátokból :D
Egyébként is rossz ötlet 0 zsírbevitellel élni, sőt...a szénhidrátot kell megfelelő mennyiségűre beállítani, és nem azt a minimális zsiradékot elvenni, ami szükséges egy étel elkészítéséhez.(persze nem rántott hús-sültkrumpli kombóra kell gondolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!