Rengeteg receptet találhatsz a Neten. Alapvetően olajos mag (vagy magliszt, de én olyan flancokkal sosem foglalkozom, különben is igyekszem minél zsírosabbra csinálni :)) és tojás, némi fűszer (de anélkül is működhet), kis sütőpor. Ja, plusz zsír sem árt bele, számomra kellemesebb lesz, de ez ízlés dolga, anélkül is OK. Hogy milyen olajos magvak milyen arányban, az roppant változó. Én nagyon szeretem a szezámot és bár kedvelem a lenmagot, abból sok nem szokott finomat összehozni. Viszont egy kis dió mindig javít ;) A tökmag is poénos ízű. Egy időben 2:1:1 arányban használtam lenmagot, kókuszt és valami mást (szezám, mák), illetve egy picuri diót is raktam bele. De a fűszeres tiszta szezámos is jó (de a sós szezámsüti a tuti, felvert tojásfehérjével).
A variációk száma igen nagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!