Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó parasztos fasírt receptet...

Jó parasztos fasírt receptet kaphatnék?

Figyelt kérdés
Szeretném erősre és kicsit zsírosabbra.Arra gondoltam olyan recept kellene ahol tesznek bele szalonnát vagy ilyesmit.
2015. júl. 30. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Darálhatsz a húshoz szalonnát, vagy eleve zsírosabbat kérsz. Jó sok hagyma, fokhagyma, bors és kész is :) a többi hozzávalót se felejtsd ki.
2015. júl. 30. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Zsíros húst vegyél, és tegyél bele jó sok fűszert, só, bors, pirospaprika, erős pista, köménymag, majoranna, fokhagyma és zsíron megdinsztelt kockára vágott hagyma.
2015. júl. 30. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Fasírt alap.

A fasírt alap nálam a darált hús, só, bors. Törött paprika. Tojás a tojást kicsit felverem villával és úgy teszem a húshoz. Hagymát-fokhagymát sütök le zsiradékon, amikor kihűlt akkor a húshoz keverem. nem áztatott kenyeret keverek bele, ha nagyon laza lenne csak egy kevés morzsát. Sütés után jobb lesz az állaga. Ha golyókat készítek, akkor szoktam a közepébe tenni sajtot.   A legjobb hozzá pl. a mozzerella golyó, vagy egy kocka Pannonia sajt. Ha sütőbe sütőm meg akkor baconbe tekerem. Ha olajba, akkor panko morzsába forgatom, mert szuper ropogós és tücsökös lesz kivel, de belül puha lesz. Nekem a marhahús vagy a vegyes marha-sertés szokott jó lenni fasírtnak

1kg darált hús

2nagy fej hagyma apróra vágva

4gerezd fokhagyma

Bors

1 tojás, amit villával kicsit felverünk, és úgy tesszük a húshoz.

Fél evő kanál törött paprika.

Ha olyan parasztosra szeretném akkor nem csak hagyma kerül bele lesütve.. Zsírosabb félbe vagy apróra vágott kolbászt ,és füstölt szalonna csíkokat illetve még a poré hagyma zöldszárát keverem az alapba ezt egybe szoktam tepsibe megsütni mint a Stefániát. de töltheted tekercsnek baconnel lerakva erre mehet sajt maj egy szál kolbász és feltekerd így sütőd meg.

2015. júl. 30. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nesze b4szdmeg, fasirt! - eleg parasztos volt? :)
2015. júl. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!