Jó parasztos fasírt receptet kaphatnék?
Fasírt alap.
A fasírt alap nálam a darált hús, só, bors. Törött paprika. Tojás a tojást kicsit felverem villával és úgy teszem a húshoz. Hagymát-fokhagymát sütök le zsiradékon, amikor kihűlt akkor a húshoz keverem. nem áztatott kenyeret keverek bele, ha nagyon laza lenne csak egy kevés morzsát. Sütés után jobb lesz az állaga. Ha golyókat készítek, akkor szoktam a közepébe tenni sajtot. A legjobb hozzá pl. a mozzerella golyó, vagy egy kocka Pannonia sajt. Ha sütőbe sütőm meg akkor baconbe tekerem. Ha olajba, akkor panko morzsába forgatom, mert szuper ropogós és tücsökös lesz kivel, de belül puha lesz. Nekem a marhahús vagy a vegyes marha-sertés szokott jó lenni fasírtnak
1kg darált hús
2nagy fej hagyma apróra vágva
4gerezd fokhagyma
Só
Bors
1 tojás, amit villával kicsit felverünk, és úgy tesszük a húshoz.
Fél evő kanál törött paprika.
Ha olyan parasztosra szeretném akkor nem csak hagyma kerül bele lesütve.. Zsírosabb félbe vagy apróra vágott kolbászt ,és füstölt szalonna csíkokat illetve még a poré hagyma zöldszárát keverem az alapba ezt egybe szoktam tepsibe megsütni mint a Stefániát. de töltheted tekercsnek baconnel lerakva erre mehet sajt maj egy szál kolbász és feltekerd így sütőd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!