Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A beaconos rakott csirkénél...

A beaconos rakott csirkénél miért kell tojásba mártani a húst?

Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy fel kell verni tojást,és bele forgatni a csirke húst. Miért van erre szükség?
2010. márc. 6. 13:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Én még ilyet nem is hallottam soha,szerintem szükségtelen,forgasd lisztbe az biztosan jó.ZS
2010. márc. 6. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!