A beaconos rakott csirkénél miért kell tojásba mártani a húst?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy fel kell verni tojást,és bele forgatni a csirke húst. Miért van erre szükség?2010. márc. 6. 13:48
1/1 anonim válasza:
Én még ilyet nem is hallottam soha,szerintem szükségtelen,forgasd lisztbe az biztosan jó.ZS
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!